MUSA etno kreacije

Email Ispis PDF

SLAVICA MUSA Modelistica visoke mode

Rođena je u Osijeku, a zanimanje za lijepe stvari pokazala je vrlo rano, što ju je usmjerilo u modna maštanja, koja je kasnije definirano razvijala u tom pravcu. Modni dizajn završila je na privatnoj talijanskoj školi mode i dizajna Callegarri. Za izuzetno dobre rezultate u projektiranju i konstrukciji odjeće u izvantvorničkim veličinama, kreatorica je dobitnica prestižne stipendije, što joj je omogučilo daljnje usavršavanje do modne stilistice. Sudjelujući na mnogobrojnim revijama i izložbama mode dobitnica je prvih, drugih i trećih nagrada. Autorica je mnogobrojnih modnih članaka, kao i skica za časopise. Inspiraciju u svom radu isključivo pronalazi u pažljivom proučavanju tradiciske baštine cijele Hrvatske, a to znači da sve stilizirane kreacije sadrže etno elemente koji su stilski vrlo suptilno raspoređeni uz odgovarajući accessories. Dizajnerica u svom radu daje prednost prirodnim materijalima poput ručnog tkanja, svile, lana i pamuka, kako bi time prije svega zadovoljila kriterije udobnosti i funkcionalnosti. Odjeća joj uzdiže žensku ljepotu, a silueta ističe gracijalnu i romantičnu figuru žene, pokretna je, ležerna i opuštena uz bogate kromatske spojeve.

Dizajnerske etno vjenčanice MUSA oduševiti će poklonike etno stila, a oni koji žele posebnu atmosferu na krštenju pronaći će haljinice za krštenje, te ostale ekskluzivne odjevne predmete za posebne prilike.

 

 

Zadnja izmjena ( Petak, 26 NOVEMBER 2010 10:56 )  

Comments  

 
+1 #6 Štikanje 2012-02-12 02:14
Quoting mira rončević:
poštovana gospođo divila sam se indirinoj odjeći i evo slučajno Vas našla pod pojmom ŠTIKANJE,,, htjela bih naručiti si topić i sako,,, da li moram doči do Vas i kad se može ??? Ja sam iz Velikog Trojstva kod Bjelovara. koja je cijena sakou i korzetiću,,hval a Vam unaprijed.........


Poštovana,
informacije o cijenama možete dobiti na mail adresi:
 
 
+1 #5 Štikanje 2011-11-27 14:38
poštovana gospođo,
divila sam se Indirinoj odjeći i evo slučajno Vas našla pod pojmom ŠTIKANJE... htjela bih naručii si topić i sako. Da li moram doći do Vas i kad se može??? Ja sam iz Velikog Trojstva kod Bjelovara. Koja je cijena sakou i korzetiću?
Hvala Vam unaprijed.........
 
 
+2 #4 odgovor 2010-11-23 21:26
Quoting danijela:
pozdrav!
jako lijepi radovi
gdje ih se može nabaviti
hvala

Nažalost, samo dolaskom u Vinkovce!
 
 
+3 #3 RE: MUSA etno kreacije 2010-11-23 21:14
pozdrav!
jako lijepi radovi
gdje ih se može nabaviti
hvala
 
 
+1 #2 etno-kreacije musa 2010-09-10 08:27
Stilizirane etno-kreacije nadahnute našom bogatom tradicijom.
 
 
+2 #1 Prekrasno! 2010-09-10 07:59
Joj prekrasna djela, ali vjerojatno i jako skupa...