Festival ručnih izrada, maštovitosti i dizajna

Email Ispis PDF

Dragi prijatelji, izlagači i posjetitelji HAND MADE FEST-a, s iznimnim zadovoljstvom Vam najavljujemo i pozivamo Vas na 9. HAND MADE FEST - Festival ručnih izrada, maštovitosti i dizajna koji će se tradicionalno održati u PULI, od 21. – 23. listopada 2011. u prekrasnom zdanju Doma Hrvatskih branitelja.

HAND MADE FEST prvi je festival takve vrste u zemlji koji svojom jedinstvenošću, idejom, sadržajem i ciljem zauzima zavidno mjesto među sličnim manifestacijama. Festival je nezaobilazna stanica za izlagače i posjetitelje svih dobnih i interesnih skupina ljudi.

Osam održanih festivala potvrdilo je potrebu za kreativnim stvaralaštvom, poticanjem i promocijom izrade rukama ( Hand made ), očuvanjem tradicijskih obrta i zanata, umjetnošću, hobijem, dizajnom, aranžiranjem, modernom umjetnošću, amaterizmom, proizvodnjom i ostalim sadržajima.

OVE GODINE FESTIVAL ĆE UGOSTITI OKO 200 IZLAGAČA IZ CIJELE HRVATSKE, KOJI ĆE IZLAGATI I RADITI NA «LICU MJESTA» U PET SALA .

SUDJELOVATI MOGU SVI KOJI SU KREATIVNI ILI SE TAKO OSJEĆAJU.

Možete se prijaviti kao : izlagač / proizvođač, organizator popratnih sadržaja; izložbi, kreativnih radionica, performansa, degustacija, glazbe i ostalog.

Izlagačima je osim promocije i prodaje zadatak izrađivati ili finalizirati izradu svojih proizvoda ili usluga na « licu mjesta », što je i specifičnost našeg festivala.

Kultura koju živimo i turizam koji predstavljamo, nadovezuje se uvelike na očuvanje nasljeđa i tradicije pojedinih mjesta, a samim time i na prenošenje znanja i vještina na mlađe generacije.

Sjećanje na stare zanate i obrte možemo vidjeti i osjetiti na raznim sajmovima, festivalima i izložbama, no u manjem broju…. zato imamo HAND MADE FEST, koji volimo, i na kojem tradicionalno kreativnošću ispunimo svaki kutak atraktivnog zdanja Doma Hrvatskih branitelja .

 

IZLAGAČI

Izlagače grupiramo po specifičnosti izrade, proizvodima ili uslugama koje predstavljaju :

· Slobodni umjetnici

· Hobisti , rukotvorci, kreativci

· Tradicijski i umjetnički obrti

· Proizvođači suvenira, ukrasa i uporabnih predmeta

· Umjetničke, proizvodne i tradicijske udruge

· Aranžeri, dekorateri, dizajneri

· Slikari, kipari, staklari, lončari, stolari, čipkarice

· Proizvođači tradicionalne hrane i pića ( med, sir, ulje, pršut, kolači, vina, likeri, džemovi...)

· Proizvođači i prerađivači bilja ( lavanda, kreme, ulja, sapuni... )

· Oblikovanje frizura, noktiju, tetoviranje, oslikavanje na tijelu

· Performance majstori i ostalo

 

POKAŽIMO ZAJEDNO KOLIKO JE TRUDA POTREBNO DA RUKA UPOTPUNI ZAMISAO !

Obogatite i Vi Vašim prisustvom ovaj ekskluzivan i iznimno interesantan Festival kreativnosti i stvaranja, kojega sa razlogom nazivaju « Praznikom za oči i dušu »

O č e k u j u ć i  V a š u  p r i j a v u ,

stojimo Vam na raspolaganju za sve upite, ideje i dogovore.

Do skorog viđenja na festivalu, Srdačno Vas pozdravljamo !

Organizacijski tim 8. HMF-a

Zadnja izmjena ( Subota, 03 SEPTEMBER 2011 18:25 )  

Comments  

 
0 #1 waldorfske lutke 2011-09-06 23:28
Marijana i ja izrađujemo waldorfske lutke i odjeću za lutke. Lutke i odjeću radimo od prirodnih materijala. Lutke su veličine od oko 50 cm. Imamo i svoju web stranicu. Ukoliko vam je to interesantno možete nas pozvati i mi ćemo doći na predstojeći festival. Prethodno pogledajte naše lutke na web adresi:
www.givememydoll.com