Pošaljite nam fotografije svojih radova!

Email Ispis PDF

Pozivano Vas da nam se pridužite i objavite fotografije svojih ručnih radova. Ručni rad je moguće i ponuditi na prodaju, a cilj portala je olakšati kontakt između znalaca određene tehnike izrade ovih nedvojbeno vrijednih, ekskluzivnih predmeta i naručitelja istančanog ukusa. 

Iako je Hrvatska još uvijek sačuvala u ponekim samozatajnim radionicama ili kućnim radinostima znanje većine tehnika koje ćemo okupiti na ovom portalu - potencijalnim kupcima je često teško pronaći željeni predmet u željenom trenutku.

Ovdje ćete moći pronaći predmete razvrstane ne samo po tehnici izrade, nego i po vrsti samih predmeta, a nastojati ćemo promovirati i što veći ulazak u naše domove predmeta za svakodnevnu uporabu poput stolnjaka, posteljine i zavjesa. 

Zadnja izmjena ( Subota, 17 OCTOBER 2009 23:27 )  

Comments  

 
0 #2 Rukotvorine 2010-08-11 05:48
Dobrodošli
Pozivam Vas da se putem linka na dnu registrirate, a zatim u Galerija ručnih radova postavite neke svoje slikice. Bilo bi mi drago da razmislite i o uredništvu jedne od postojećih rubrika, a nije isključeno ni otvaranje novih.
 
 
0 #1 RE: Pošaljite nam fotografije svojih radova!Sanja 2010-08-10 23:28
Slučajno sam naišla na ovu web stranicu i osvojila me na prvu, jer sam naišla na lijepe radove, kao i mnoštvo korisnih informacija. Tražila sam više informacija o preslici, kolovratu...i naišla na ovu stranicu koja mi je dala više nego iscrpno objašnjenje i povijest ovih alata koji su bili dio života naših predaka. I sama radim ručne radove i pišem blog o tim i sličnim temama na adresi kreativnobysanja.blogspot.com/
Možete pogledati moj web album

Lijep pozdrav!